Gnation: Centre cirurgia maxil·lofacial

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

La present política de privacitat està establerta conforme a lo disposat a la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

1. Finalitat de les dades recaptades, legitimació i consentiment al tractament
La present política de privacitat està establerta conforme a lo disposat a la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
S’informa a l’usuari que junt amb l’acceptació d’aquesta Política de Privacitat en els formularis de registre de la webhttp://www.gnation.com/ i/o mitjançant la relació contractual establerta entre l’usuari i http://www.gnation.com/ , en endavant http://www.gnation.com/, es recapten dades que s’emmagatzemen en un fitxer, amb l’exclusiva finalitat d’enviament de comunicacions electròniques, tals com bolletins, ofertes comercials, així com altres comunicacions que http://www.gnation.com/ entén interessants per als seus usuaris. Els camps marcats com de emplenament obligatori són imprescindibles per a realitzar la finalitat expressada. Únicament el titular tindrà accés a les seves dades i en cap concepte aquestes dades seran cedides, compartides, transferides ni venudes a cap tercer, excepte obligació legal. Igualment, no es realitzaran transferències de dades a tercers països. 

Les dades recaptades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmenats amb anterioritat. 
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per a les finalitats esmentades.

2. Mesures de seguretat
GNATION CENTRO CIRUGÍA ORAL Y MAXILOFACIAL, SL. l’informa que té implantades les mesures de seguretat d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les seves dades de caràcter personal i evitar la seva alteració, pèrdua i tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos als que estan exposats, ja provinguin de l’acció humana o del medi físic o natural.

3. Drets de l’usuari
L’usuari pot dirigir una comunicació per escrit a http://www.gnation.com/, amb domicili a C/ Casanova 101, Pr 1º, CP 08011 Barcelona , incloent una fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per a exercitat els seus drets, que són els següents:
- Dret a sol•licitar l’accés a les dades personals: vostè podrà preguntar a GNATION CENTRO CIRUGÍA ORAL Y MAXILOFACIAL, SL. si aquesta empresa està tractant les seves dades.
- Dret a sol•licitar la seva rectificació (en cas de que siguin incorrectes) o supressió. 
- Dret a sol•licitar la limitació del seu tractament, en aquest cas únicament seran mantinguts per http://www.gnation.com/ per a l’exercici o la defensa de reclamacions. 
- Dret a oposar-se al tractament: http://www.gnation.com/ deixarà de tractar les dades de la manera en que vostè indiqui, excepte que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions, s’hagi de continuar tractant. 
- Dret a la portabilitat de les dades: en cas de que volgués que les seves dades siguin tractades per altres firmes, http://www.gnation.com/ li facilitarà la portabilitat de les seves dades al nou responsable. 

Possibilitat de retirar el consentiment: en cas de que s’hagi atorgat el consentiment per alguna finalitat específica, vostè té dret a retirar el consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el conteniment previ a la seva retirada. 
Com reclamar davant de l’Autoritat de Control: en cas de que senti vulnerats els seus drets en el que respecta a la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant la Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es. 

4. Acceptació i Consentiment 
L’usuari declara haver estar informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de http://www.gnation.com/ ,en la forma i per les finalitats indicades en la present Política de Privacitat.

5. Modificació de la Política de Privacitat
http://www.gnation.com/ es reserva el dret a modificar la seva Política de Privacitat, conforme al seu propi criteri, motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de la Agencia Española de Protección de Datos. L’ús de la web després d’aquests canvis implicarà l’acceptació dels mateixos.

Últimas noticias

 • La pèrdua d'una o diverses peces dentals és una patologia molt habitual en els centres clínics, però que actualment gràcies als avenços en implantologia oral pot solucionar-se d'una forma ràpida i eficaç, sense suposar una intrusió molt fort en la nostra boca. Ja que la realització d'un implant consisteix a inserir una peça externa a la mandíbula, per poder col·locar posteriorment la pròtesi corresponent que ocuparà l'espai o espais deixats per la pèrdua de les peces dentals.

  A la clínica Gnation, vam realitzar implantologia oral amb els millors productes i els professionals més especialitzats en el sector. Entre els nostres serveis oferim la possibilitat de realitzes implants unitaris o immediats.

  Els primers, unitaris, consisteixen en la realització d'un implant i una corona que fa que no es trobi a faltar la peça dental perduda. En el cas dels segons, immediats, tenen per objecte l'estalvi d'una intervenció, ja que la col·locació de l'implant es realitza en el mateix moment de l'extracció, d'aquesta manera s'aconsegueix escurçar el temps per disposar de la pròtesi final.

  En algunes ocasions, a més és possible necessitar d'un altre tipus de serveis o tractaments complementaris com pot ser la cirurgia prepotésica o les rehabilitacions, ja siguin de múltiples dents, com completes. En el cas de la cirurgia prepotésica es poden realitzar diversos tractaments que permetran millorar la col·locació dels implants obtenint millors resultats o una millor estètica. A més, comptem amb un equip d'anestesiòlegs col·laboradors per realitzar la sedació amb total garantia.

  Així, en el nostre centre, tots els nostres clients poden gaudir d'un servei complet i professional, que els permet poder tractar diferents aspectes de les malalties que se solen produir al cap i al coll, a més de les vinculades amb l'odontologia.
 • L'articulació temporomandibular és l'encarregada d'unir la mandíbula amb el lateral del cap i és fonamental en diferents funcions habituals com són la parla, el mastegar, el empassar, etc. En moltes ocasions el disc articular no està correctament col·locat i fa que l'articulació no funcioni correctament i per tant, pugui arribar a provocar dolor, inflamació o tensió en els músculs que estan lligats a ella.

  Les causes que provoquen aquesta disfunció poden ser diverses, des d'un defecte en l'alineació de les dents, el bruxisme, la tensió emocional, una contractura muscular, tractaments dentals mal realitzats, etc. A la nostra clínica oferim tot tipus de diagnòstic i tractament per aconseguir corregir aquesta disfunció. Per a això és molt important identificar-la correctament amb la realització de diverses proves específiques com poden ser l'anàlisi oclusal, una ressonància magnètica o proves neurofisiològiques. Un cop diagnosticada correctament és possible tractar-la, en molts casos, d'una manera fàcil i ràpida ja que en moltes ocasions resolent el problema d'origen és possible eliminar aquesta disfunció i els seus símptomes.

  En molts casos aquesta disfunció no es diagnostica perquè precisament està infradiagnosticada, és per això que hi ha una sèrie de signes que mostren de la seva existència:

  • Espetecs en obrir la boca.

  • Desgast de dents

  • Mal de cap

  • Despertar amb mandíbula adolorida

  • Brunzits o xiulets

  En cas de notar algun d'aquests símptomes, el recomanable és assistir a centres especialitzats com la Clínica Gnation, per realitzar una visita a l'especialista i comprovar si es tracta d'aquesta disfunció, per poder tractar-la en la major brevetat possible.
 • A la Clínica Gnation som conscients de la importància de les noves tecnologies com una via de contacte ràpida, eficaç i directa amb els nostres clients és per això que els presentem la nostra nova pàgina web per posar a l'abast de tots els nostres usuaris tots els serveis que oferim, així com poder resoldre totes les consultes que puguin sorgir als nostres usuaris sobre la seva salut.

  A la nostra pàgina web disposem de tots els serveis que poden trobar els nostres clients des dels vinculats amb la cura de la part superior del tronc, és a dir, coll i cap. Així entre els nostres serveis oferim:

  • Estètica facial. Tractaments relacionats amb la millora de l'aspecte físic per una qüestió estètica.

  • Dolors facials i disfunció de l'articulació temporomandibular (ATM). Diagnòstic i tractament de les malalties causades per l'alteració dels elements que componen el sistema masticatori.

  • Cirurgia oral. Realització de diagnòstic i tractament de les diferents malalties vinculades amb la higiene bucal.

  • Glàndules salivals. Diagnòstic i tractament dels processos inflamatoris i tumorals benignes.

  • Implantologia oral. Realització d'implants unitaris i immediats.

  • Cirurgia ortognàtica. Tractaments per aconseguir l'estabilitat articular i aconseguir l'harmonia facial amb una correcta oclusió.

  • Oncologia de cap i coll. Diagnòstic i tractament de les malalties malignes de la regió.

  Amb tots aquests serveis a l'abast dels nostres clients pretenem fer d'aquest nou canal de comunicació una alternativa més per seguir proporcionant el millor servei a tots els nostres usuaris. Esperem sigui del seu grat aquest nou canal en línia en què poden realitzar-nos les seves consultes i peticions.

 • ¿Ha llegado el momento de darle a su sonrisa la apariencia que desea? En nuestra clínica dental en Barcelona estaremos encantados de poder ayudarle a cambiar su rostro y ofrecerle una sonrisa perfecta. Póngase en las mejores manos y obtenga los resultados más favorecedores para su salud y estética bucal. 

 • La salud de sus dientes es fundamental para que pueda tener bienestar absoluto. Además, una dentadura fea también puede provocar falta de seguridad y otro tipo de problemas. Por eso, tendrá que acudir a una clínica dental Barcelona, para que puedan evaluar en qué situación se encuentra y llevar a cabo los tratamientos necesarios para mejorar la estética de su boca.
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
 • Nom*
 • Telèfon*
 • Email*
 • Missatge*
 • He llegit i accepto les condicions d'ús i la Política de privacitat
  *
 • Política de privacitat*
 • * obligatorio