Gnation: Centre cirurgia maxil·lofacial

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

1. Introducció
De conformitat amb l’establert en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), http://www.gnation.com/ informa als usuaris que ha procedit a crear un perfil a les Xarxes Socials Facebook, Twitter y Google + amb la finalitat principal de fer publicitat dels seus productes i serveis. 
Dades de GNATION CENTRO CIRUGÍA ORAL Y MAXILOFACIAL, SL.
C/ Casanova 101, Pr 1º 
08011 Barcelona 
e-mail: esther@gnation.com
Dominio Web: www.gnation.com

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per http://www.gnation.com/ mostrant així interès en la informació que es publicita a la xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades  en el seu perfil.
L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

http://www.gnation.com/ té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades només són utilitzades dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.
En relació als drets d’accés, rectificació, cancel•lació i oposició, dels que vostè disposa i que poden ser exercitats davant http://www.gnation.com/, d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:
- Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
- Rectificació: només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de http://www.gnation.com/, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret haurà d’exercitar-ho davant la Xarxa Social.
- Cancel•lació i/o oposició: d’igual manera que en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a aquella informació que es trobi sota el control de http://www.gnation.com/, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.
http://www.gnation.com/ realitzarà les següents actuacions:
- Accés a la informació pública del perfil.
- Publicació al perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de http://www.gnation.com/ 
- Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social. Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran al perfil de l’usuari.
L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

2. Publicacions
L’usuari, un cop unit a la pàgina http://www.gnation.com/, podrà publicar en aquesta la última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel•lectual o comptar amb el conteniment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol tipus de publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc., que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decor, i/o que infringeixin, violin o interfereixin en els drets de propietat intel•lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, http://www.gnation.com/ es reserva el dret a retirar d’immediat el contingut, podent sol•licitar el bloqueig permanent de l’usuari.
http://www.gnation.com/ no es farà responsable dels contingut que lliurement ha publicat un usuari.
L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes per altres usuaris, per la qual cosa el mateix és el principal responsable de la seva privacitat. 
Les imatges que puguin publicar-se a la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part dehttp://www.gnation.com/ , però sí que romandran a la Xarxa Social.

a. Concursos i promocions
http://www.gnation.com/ es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els que podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en la mateixa. Complimentant sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altre norma que li sigui d’aplicació.
La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, d’alguna manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

b. Publicitat
http://www.gnation.com/  utilitzarà la Xarxa Social per a publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per tal de realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.
No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina dehttp://www.gnation.com/  per tal que també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.
A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:
Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
Twitter: http://www.twitterenespanol.net/privacy_policy.php
Google +: http://www.google.com/intl/es/policies/privacy/

Últimas noticias

 • La pèrdua d'una o diverses peces dentals és una patologia molt habitual en els centres clínics, però que actualment gràcies als avenços en implantologia oral pot solucionar-se d'una forma ràpida i eficaç, sense suposar una intrusió molt fort en la nostra boca. Ja que la realització d'un implant consisteix a inserir una peça externa a la mandíbula, per poder col·locar posteriorment la pròtesi corresponent que ocuparà l'espai o espais deixats per la pèrdua de les peces dentals.

  A la clínica Gnation, vam realitzar implantologia oral amb els millors productes i els professionals més especialitzats en el sector. Entre els nostres serveis oferim la possibilitat de realitzes implants unitaris o immediats.

  Els primers, unitaris, consisteixen en la realització d'un implant i una corona que fa que no es trobi a faltar la peça dental perduda. En el cas dels segons, immediats, tenen per objecte l'estalvi d'una intervenció, ja que la col·locació de l'implant es realitza en el mateix moment de l'extracció, d'aquesta manera s'aconsegueix escurçar el temps per disposar de la pròtesi final.

  En algunes ocasions, a més és possible necessitar d'un altre tipus de serveis o tractaments complementaris com pot ser la cirurgia prepotésica o les rehabilitacions, ja siguin de múltiples dents, com completes. En el cas de la cirurgia prepotésica es poden realitzar diversos tractaments que permetran millorar la col·locació dels implants obtenint millors resultats o una millor estètica. A més, comptem amb un equip d'anestesiòlegs col·laboradors per realitzar la sedació amb total garantia.

  Així, en el nostre centre, tots els nostres clients poden gaudir d'un servei complet i professional, que els permet poder tractar diferents aspectes de les malalties que se solen produir al cap i al coll, a més de les vinculades amb l'odontologia.
 • L'articulació temporomandibular és l'encarregada d'unir la mandíbula amb el lateral del cap i és fonamental en diferents funcions habituals com són la parla, el mastegar, el empassar, etc. En moltes ocasions el disc articular no està correctament col·locat i fa que l'articulació no funcioni correctament i per tant, pugui arribar a provocar dolor, inflamació o tensió en els músculs que estan lligats a ella.

  Les causes que provoquen aquesta disfunció poden ser diverses, des d'un defecte en l'alineació de les dents, el bruxisme, la tensió emocional, una contractura muscular, tractaments dentals mal realitzats, etc. A la nostra clínica oferim tot tipus de diagnòstic i tractament per aconseguir corregir aquesta disfunció. Per a això és molt important identificar-la correctament amb la realització de diverses proves específiques com poden ser l'anàlisi oclusal, una ressonància magnètica o proves neurofisiològiques. Un cop diagnosticada correctament és possible tractar-la, en molts casos, d'una manera fàcil i ràpida ja que en moltes ocasions resolent el problema d'origen és possible eliminar aquesta disfunció i els seus símptomes.

  En molts casos aquesta disfunció no es diagnostica perquè precisament està infradiagnosticada, és per això que hi ha una sèrie de signes que mostren de la seva existència:

  • Espetecs en obrir la boca.

  • Desgast de dents

  • Mal de cap

  • Despertar amb mandíbula adolorida

  • Brunzits o xiulets

  En cas de notar algun d'aquests símptomes, el recomanable és assistir a centres especialitzats com la Clínica Gnation, per realitzar una visita a l'especialista i comprovar si es tracta d'aquesta disfunció, per poder tractar-la en la major brevetat possible.
 • A la Clínica Gnation som conscients de la importància de les noves tecnologies com una via de contacte ràpida, eficaç i directa amb els nostres clients és per això que els presentem la nostra nova pàgina web per posar a l'abast de tots els nostres usuaris tots els serveis que oferim, així com poder resoldre totes les consultes que puguin sorgir als nostres usuaris sobre la seva salut.

  A la nostra pàgina web disposem de tots els serveis que poden trobar els nostres clients des dels vinculats amb la cura de la part superior del tronc, és a dir, coll i cap. Així entre els nostres serveis oferim:

  • Estètica facial. Tractaments relacionats amb la millora de l'aspecte físic per una qüestió estètica.

  • Dolors facials i disfunció de l'articulació temporomandibular (ATM). Diagnòstic i tractament de les malalties causades per l'alteració dels elements que componen el sistema masticatori.

  • Cirurgia oral. Realització de diagnòstic i tractament de les diferents malalties vinculades amb la higiene bucal.

  • Glàndules salivals. Diagnòstic i tractament dels processos inflamatoris i tumorals benignes.

  • Implantologia oral. Realització d'implants unitaris i immediats.

  • Cirurgia ortognàtica. Tractaments per aconseguir l'estabilitat articular i aconseguir l'harmonia facial amb una correcta oclusió.

  • Oncologia de cap i coll. Diagnòstic i tractament de les malalties malignes de la regió.

  Amb tots aquests serveis a l'abast dels nostres clients pretenem fer d'aquest nou canal de comunicació una alternativa més per seguir proporcionant el millor servei a tots els nostres usuaris. Esperem sigui del seu grat aquest nou canal en línia en què poden realitzar-nos les seves consultes i peticions.

 • ¿Ha llegado el momento de darle a su sonrisa la apariencia que desea? En nuestra clínica dental en Barcelona estaremos encantados de poder ayudarle a cambiar su rostro y ofrecerle una sonrisa perfecta. Póngase en las mejores manos y obtenga los resultados más favorecedores para su salud y estética bucal. 

 • La salud de sus dientes es fundamental para que pueda tener bienestar absoluto. Además, una dentadura fea también puede provocar falta de seguridad y otro tipo de problemas. Por eso, tendrá que acudir a una clínica dental Barcelona, para que puedan evaluar en qué situación se encuentra y llevar a cabo los tratamientos necesarios para mejorar la estética de su boca.
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
 • Nom*
 • Telèfon*
 • Email*
 • Missatge*
 • He llegit i accepto les condicions d'ús i la Política de privacitat
  *
 • Política de privacitat*
 • * obligatorio