estètica facial Barcelona

Estètica facial

Si vol millorar la seva estètica facial, Gnation posa a la seva disposició una sèrie de tractament que li expliquem a continuació:

Botox

Una de les solucions més ràpides i segures per combatre l'envelliment és la injecció de toxina botulínica (Botox). Permet disminuir les arrugues no desitjades de la cara a nivell del front, entrecella, potes de gall, entre d'altres i pot combinar-se amb altres tractaments com els farcits facials per millorar els resultats.

Farcits

L'àcid hialurònic és una substància present en l'organisme de forma natural que atreu l'aigua ajudant a la hidratació de la pell. La injecció d'àcid hialurònic permet reduir les arrugues i línies d'expressió cutànies indesitjades. També està indicat per a definir el perfil de llavis o augmentar el volum amb un resultat natural.

Lifting

La ritidectomía (o lífting facial) és un procediment quirúrgic que permet atenuar els signes de l'envelliment visibles a la cara i el coll. Els més comuns són la flacciditat en el terç mitjà facial, les arrugues sota les parpelles inferiors, els plecs profunds des del nas fins a les comissures bucals, el desplaçament o caiguda del greix, la papada o l'aparença de tenir una segona barbeta. Hi ha diferents tècniques quirúrgiques (com el lífting tradicional, minilifting, lífting cervical, entre altres) individualitzades segons el pacient.

Blefaroplàstia

L'excés cutani o del teixit gras de l'òrbita al costat d'una pèrdua del to de la pell pot produir l'efecte d'una mirada cansada. La cirurgia pot ser en la parpella superior, inferior o ambdós i consisteix en l'extracció o reposició de l'excés de greix i de pell per rejovenir i donar frescor a la mirada.

Rinoplàstia

La cirurgia del nas té com a objectius modificar la mida de la mateixa en relació a les altres estructures facials, l'amplada del dors, el perfil, la correcció de la gepa dorsal, la punta nasal o asimetries i desviacions de l'envà. També pot millorar l'entrada d'aire a les vies respiratòries altes per una alteració en l'estructura nasal.

Boles de Bichat

Aquesta intervenció permet definir el rostre mitjançant una incisió per dins de la boca sense cicatrius externes. La seva localització és sota de la galta i al retirar-les s'accentuen els pòmuls aconseguint una cara més afinada i atractiva.

Mentoplàstia

El perfil i la simetria de la cara poden estar alterats per un mentó prominent, deficient o desviat. Mitjançant una mentoplàstia es pot afinar el mentó d'una dona amb una barbeta prominent o donar un aspecte més viril a un pacient amb una mandíbula retruida.

Otoplàstia

La cirurgia de les orelles pot millorar la forma, posició i proporcions de les mateixes, ja sigui per un defecte present des del naixement com a causa d'una lesió. L'otoplàstia permet crear una forma natural al pavelló auricular.

Pròtesis malars

La presència d'uns pòmuls plànols condiciona l'aspecte de la resta de la cara. La inserció de pròtesis malars permet donar-los una major projecció, millorar el contorn facial i aconseguir un rostre més atractiu.

Últimes notícies

 • La pèrdua d'una o diverses peces dentals és una patologia molt habitual en els centres clínics, però que actualment gràcies als avenços en implantologia oral pot solucionar-se d'una forma ràpida i eficaç, sense suposar una intrusió molt fort en la nostra boca. Ja que la realització d'un implant consisteix a inserir una peça externa a la mandíbula, per poder col·locar posteriorment la pròtesi corresponent que ocuparà l'espai o espais deixats per la pèrdua de les peces dentals.

  A la clínica Gnation, vam realitzar implantologia oral amb els millors productes i els professionals més especialitzats en el sector. Entre els nostres serveis oferim la possibilitat de realitzes implants unitaris o immediats.

  Els primers, unitaris, consisteixen en la realització d'un implant i una corona que fa que no es trobi a faltar la peça dental perduda. En el cas dels segons, immediats, tenen per objecte l'estalvi d'una intervenció, ja que la col·locació de l'implant es realitza en el mateix moment de l'extracció, d'aquesta manera s'aconsegueix escurçar el temps per disposar de la pròtesi final.

  En algunes ocasions, a més és possible necessitar d'un altre tipus de serveis o tractaments complementaris com pot ser la cirurgia prepotésica o les rehabilitacions, ja siguin de múltiples dents, com completes. En el cas de la cirurgia prepotésica es poden realitzar diversos tractaments que permetran millorar la col·locació dels implants obtenint millors resultats o una millor estètica. A més, comptem amb un equip d'anestesiòlegs col·laboradors per realitzar la sedació amb total garantia.

  Així, en el nostre centre, tots els nostres clients poden gaudir d'un servei complet i professional, que els permet poder tractar diferents aspectes de les malalties que se solen produir al cap i al coll, a més de les vinculades amb l'odontologia.
 • L'articulació temporomandibular és l'encarregada d'unir la mandíbula amb el lateral del cap i és fonamental en diferents funcions habituals com són la parla, el mastegar, el empassar, etc. En moltes ocasions el disc articular no està correctament col·locat i fa que l'articulació no funcioni correctament i per tant, pugui arribar a provocar dolor, inflamació o tensió en els músculs que estan lligats a ella.

  Les causes que provoquen aquesta disfunció poden ser diverses, des d'un defecte en l'alineació de les dents, el bruxisme, la tensió emocional, una contractura muscular, tractaments dentals mal realitzats, etc. A la nostra clínica oferim tot tipus de diagnòstic i tractament per aconseguir corregir aquesta disfunció. Per a això és molt important identificar-la correctament amb la realització de diverses proves específiques com poden ser l'anàlisi oclusal, una ressonància magnètica o proves neurofisiològiques. Un cop diagnosticada correctament és possible tractar-la, en molts casos, d'una manera fàcil i ràpida ja que en moltes ocasions resolent el problema d'origen és possible eliminar aquesta disfunció i els seus símptomes.

  En molts casos aquesta disfunció no es diagnostica perquè precisament està infradiagnosticada, és per això que hi ha una sèrie de signes que mostren de la seva existència:

  • Espetecs en obrir la boca.

  • Desgast de dents

  • Mal de cap

  • Despertar amb mandíbula adolorida

  • Brunzits o xiulets

  En cas de notar algun d'aquests símptomes, el recomanable és assistir a centres especialitzats com la Clínica Gnation, per realitzar una visita a l'especialista i comprovar si es tracta d'aquesta disfunció, per poder tractar-la en la major brevetat possible.
 • A la Clínica Gnation som conscients de la importància de les noves tecnologies com una via de contacte ràpida, eficaç i directa amb els nostres clients és per això que els presentem la nostra nova pàgina web per posar a l'abast de tots els nostres usuaris tots els serveis que oferim, així com poder resoldre totes les consultes que puguin sorgir als nostres usuaris sobre la seva salut.

  A la nostra pàgina web disposem de tots els serveis que poden trobar els nostres clients des dels vinculats amb la cura de la part superior del tronc, és a dir, coll i cap. Així entre els nostres serveis oferim:

  • Estètica facial. Tractaments relacionats amb la millora de l'aspecte físic per una qüestió estètica.

  • Dolors facials i disfunció de l'articulació temporomandibular (ATM). Diagnòstic i tractament de les malalties causades per l'alteració dels elements que componen el sistema masticatori.

  • Cirurgia oral. Realització de diagnòstic i tractament de les diferents malalties vinculades amb la higiene bucal.

  • Glàndules salivals. Diagnòstic i tractament dels processos inflamatoris i tumorals benignes.

  • Implantologia oral. Realització d'implants unitaris i immediats.

  • Cirurgia ortognàtica. Tractaments per aconseguir l'estabilitat articular i aconseguir l'harmonia facial amb una correcta oclusió.

  • Oncologia de cap i coll. Diagnòstic i tractament de les malalties malignes de la regió.

  Amb tots aquests serveis a l'abast dels nostres clients pretenem fer d'aquest nou canal de comunicació una alternativa més per seguir proporcionant el millor servei a tots els nostres usuaris. Esperem sigui del seu grat aquest nou canal en línia en què poden realitzar-nos les seves consultes i peticions.
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
 • Nom*
 • Telèfon*
 • Email*
 • Missatge*
 • He llegit i accepto les condicions d'ús i la Política de privacitat
  *
 • Política de privacitat*
 • * obligatorio