implants dentals a Barcelona

Implantologia oral - Implants dentals

La pèrdua d'un, diversos o totes les dents pot ser solucionada tant en la seva funció com en l'estètica pels implants dentals. Són la solució definitiva perquè vostè pugui mastegar, millorar la seva salut oral i aparença i tornar a somriure amb naturalitat.

Implants unitaris

La col·locació d'un implant i una corona farà que s'oblidi de la dent perduda sense necessitat de danyar les dents contigües com en el cas dels ponts.

Implants immediats

La col·locació de l'implant en el mateix moment de l'extracció permet estalviar una segona cirurgia, preservar l'os i escurçar el temps per tenir la pròtesi definitiva.


Rehabilitació de múltiples dents

Si s'han perdut diverses dents la rehabilitació amb implants és una excel·lent opció, ja que a més evita danyar les dents adjacents com en el cas dels ponts.

Rehabilitacions completes

La pèrdua de totes les dents d'un o dos maxil·lars produeix gradualment una reducció de l'os que condiciona la rehabilitació i té un efecte en l'estètica facial. Pot fer des d'una pròtesi fixa sobre implants que obtindrà la millor funció i estètica a una sobredentadura removible suportada amb implants que permetrà tenir una major retenció i comoditat que una pròtesi completa.

Cirurgia preprotèsica

En alguns casos pot ser necessària la realització d'alguna tècnica quirúrgica complementària per a la col·locació dels implants, tenir millors resultats o millorar l'estètica.

 • Elevació sinusal: Quan no hi ha prou alçada d'os en el maxil·lar es pot augmentar mitjançant un empelt ossi sintètic dins del si maxil·lar que permet la inserció d'implants per a la rehabilitació dental.

 •  Regeneració òssia guiada: Si hi ha una pèrdua d'os lleu es pot regenerar mitjançant un empelt ossi sintètic sense necessitat de realitzar una altra cirurgia en una altra localització.

 • Empelts ossis: Els nostres cirurgians són experts en la reparació de la pèrdua òssia avançada mitjançant empelts obtinguts tant d'altres zones de la mandíbula com de la resta del cos en funció de les necessitats de cada cas.

 • Empelts de teixit connectiu: Aquesta tècnica permet augmentar la geniva quan s'ha perdut així com millorar l'estètica gingival en casos de poc volum o recessions.


Sedació

Els quiròfans de Clínica Gnation estan perfectament condicionats per a la realització de procediments sota sedació intravenosa realitzada pels nostres anestesiòlegs col·laboradors perquè tingui un major confort durant la intervenció.

Últimes notícies

 • La pèrdua d'una o diverses peces dentals és una patologia molt habitual en els centres clínics, però que actualment gràcies als avenços en implantologia oral pot solucionar-se d'una forma ràpida i eficaç, sense suposar una intrusió molt fort en la nostra boca. Ja que la realització d'un implant consisteix a inserir una peça externa a la mandíbula, per poder col·locar posteriorment la pròtesi corresponent que ocuparà l'espai o espais deixats per la pèrdua de les peces dentals.

  A la clínica Gnation, vam realitzar implantologia oral amb els millors productes i els professionals més especialitzats en el sector. Entre els nostres serveis oferim la possibilitat de realitzes implants unitaris o immediats.

  Els primers, unitaris, consisteixen en la realització d'un implant i una corona que fa que no es trobi a faltar la peça dental perduda. En el cas dels segons, immediats, tenen per objecte l'estalvi d'una intervenció, ja que la col·locació de l'implant es realitza en el mateix moment de l'extracció, d'aquesta manera s'aconsegueix escurçar el temps per disposar de la pròtesi final.

  En algunes ocasions, a més és possible necessitar d'un altre tipus de serveis o tractaments complementaris com pot ser la cirurgia prepotésica o les rehabilitacions, ja siguin de múltiples dents, com completes. En el cas de la cirurgia prepotésica es poden realitzar diversos tractaments que permetran millorar la col·locació dels implants obtenint millors resultats o una millor estètica. A més, comptem amb un equip d'anestesiòlegs col·laboradors per realitzar la sedació amb total garantia.

  Així, en el nostre centre, tots els nostres clients poden gaudir d'un servei complet i professional, que els permet poder tractar diferents aspectes de les malalties que se solen produir al cap i al coll, a més de les vinculades amb l'odontologia.
 • L'articulació temporomandibular és l'encarregada d'unir la mandíbula amb el lateral del cap i és fonamental en diferents funcions habituals com són la parla, el mastegar, el empassar, etc. En moltes ocasions el disc articular no està correctament col·locat i fa que l'articulació no funcioni correctament i per tant, pugui arribar a provocar dolor, inflamació o tensió en els músculs que estan lligats a ella.

  Les causes que provoquen aquesta disfunció poden ser diverses, des d'un defecte en l'alineació de les dents, el bruxisme, la tensió emocional, una contractura muscular, tractaments dentals mal realitzats, etc. A la nostra clínica oferim tot tipus de diagnòstic i tractament per aconseguir corregir aquesta disfunció. Per a això és molt important identificar-la correctament amb la realització de diverses proves específiques com poden ser l'anàlisi oclusal, una ressonància magnètica o proves neurofisiològiques. Un cop diagnosticada correctament és possible tractar-la, en molts casos, d'una manera fàcil i ràpida ja que en moltes ocasions resolent el problema d'origen és possible eliminar aquesta disfunció i els seus símptomes.

  En molts casos aquesta disfunció no es diagnostica perquè precisament està infradiagnosticada, és per això que hi ha una sèrie de signes que mostren de la seva existència:

  • Espetecs en obrir la boca.

  • Desgast de dents

  • Mal de cap

  • Despertar amb mandíbula adolorida

  • Brunzits o xiulets

  En cas de notar algun d'aquests símptomes, el recomanable és assistir a centres especialitzats com la Clínica Gnation, per realitzar una visita a l'especialista i comprovar si es tracta d'aquesta disfunció, per poder tractar-la en la major brevetat possible.
 • A la Clínica Gnation som conscients de la importància de les noves tecnologies com una via de contacte ràpida, eficaç i directa amb els nostres clients és per això que els presentem la nostra nova pàgina web per posar a l'abast de tots els nostres usuaris tots els serveis que oferim, així com poder resoldre totes les consultes que puguin sorgir als nostres usuaris sobre la seva salut.

  A la nostra pàgina web disposem de tots els serveis que poden trobar els nostres clients des dels vinculats amb la cura de la part superior del tronc, és a dir, coll i cap. Així entre els nostres serveis oferim:

  • Estètica facial. Tractaments relacionats amb la millora de l'aspecte físic per una qüestió estètica.

  • Dolors facials i disfunció de l'articulació temporomandibular (ATM). Diagnòstic i tractament de les malalties causades per l'alteració dels elements que componen el sistema masticatori.

  • Cirurgia oral. Realització de diagnòstic i tractament de les diferents malalties vinculades amb la higiene bucal.

  • Glàndules salivals. Diagnòstic i tractament dels processos inflamatoris i tumorals benignes.

  • Implantologia oral. Realització d'implants unitaris i immediats.

  • Cirurgia ortognàtica. Tractaments per aconseguir l'estabilitat articular i aconseguir l'harmonia facial amb una correcta oclusió.

  • Oncologia de cap i coll. Diagnòstic i tractament de les malalties malignes de la regió.

  Amb tots aquests serveis a l'abast dels nostres clients pretenem fer d'aquest nou canal de comunicació una alternativa més per seguir proporcionant el millor servei a tots els nostres usuaris. Esperem sigui del seu grat aquest nou canal en línia en què poden realitzar-nos les seves consultes i peticions.
Su formulario no cumple con los siguientes criterios: Todos los campos (marcados con asteriscos) deben estar llenos y su contenido debe ser valido.
Por favor rellene todos los campos con *.
La dirección de correo es invalida.
El tipo de archivo/s adjunto/s es erroneo o no compatible.
 • Nom*
 • Telèfon*
 • Email*
 • Missatge*
 • He llegit i accepto les condicions d'ús i la Política de privacitat
  *
 • Política de privacitat*
 • * obligatorio